Tuhannen viillon kuolema etsii teoksia taidenäyttelyyn Ullanlinnalla

Tuhannen viillon kuolema on kaupunkilarppi rikkaista ja köyhistä, suomalaisista ihmisistä yhteiskunnan eri puolilla. Larppi perustuu Juhana Petterssonin kirjaan Tuhannen viillon kuolema.

Larppi pelataan lauantaina 22.9 Helsingissä.

Peli on yhteiskunnallinen murhatarina jonka tyylilajina on turboahdettu realismi: Kaikki mitä pelissä tapahtuu voisi tapahtua oikeastikin, mutta nyt se tulee vain kaikki kerralla.

Larpin yhteydessä järjestetään oikea lyhyt taidenäyttely ja sen avajaiset Paja&Bureaun galleriatilassa Helsingin Ullanlinnalla. Osa tiettyjen hahmojen peliä rakentuu näyttelyn esillepanon rakentamisesta, taiteen kuratoimisesta sekä sen myymisestä gallerian avajaisissa.

Larpin teemana ovat yhteiskunnan eriarvoisuus ja ilmastonmuutos. Emme kuitenkaan rajaa esille asetettavan taiteen teemoja vain näihin kategorioihin. Otamme vastaan erilaisilla tekniikoilla toteutettuja teoksia. Teosten tulee olla sellaisia, että ne voi asettaa esille galleria-tilaan. Videoinstallaatiota emme valitettavasti pysty toteuttamaan.

Taidenäyttelyn työt voivat olla myös myynnissä, mikäli taiteilija itse niin haluaa. Saat päättää summan itse. Kaikille teoksille asetetaan myös in game hintalappu.

Huomioithan, että tilaa on rajallisesti, joten voi olla, ettemme pysty hyväksymään kaikkia teoksia. Järjestämme yhdessä kanssasi teoksille kuljetuksen Helsinkiin ja takaisin sekä säilytyksen ennen ja jälkeen pelin.

Mikäli haluat teokseksi näytille, ota yhteyttä tuottaja Massi Hannulaan: tuhatviiltoa@gmail.com

Lisätietoa larpista: http://tuhatviiltoa.com

Tuhannen viillon kuolema larppia tukevat yhteistyötahot Suomen Kulttuurirahasto, Lumituuli Oy, Roolipeliblogi LOKI, Paja&Bureau, Illusia ry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s