Pelipaikka: Kleinbus

Kaupunkilarppi luo erilaisia haasteita larpin lokaatioille, kuin yhteen paikkaan keskittynyt larppi. Tuhannen viillon kuolemassa liikutaan Helsingissä Keskusta-Ullanlinna-Punavuori-Kajanokka -akselilla, eikä hahmoryhmiltä suljettuja lokaatioita oikeastaan ole. Voi olla, ettei joku hahmo käy jossain lokaatiossa, mutta haluamme pitää pelikortit avoinna siitä, millaisissa paikoissa kaikkialla alueella tapahtuu. Esittelen pelilokaatioita yksi kerrallaan, ja peliä varten saavat pelaajat kootun listauksen kaikista pelipaikoista.

Päätimme antaa yhden köyhän hahmoporukan omalla lokaatiolla lisäpotkua ympäriinsä liikkumiseen. Sillä mikä olisi kaupunkilarpissa venkeämpää kuin liikkuva pelipaikka? Koti siellä missä sinäkin!

View this post on Instagram

Weekend trips 😍

A post shared by @ westyfi on

Tämä porukka pääsee liikkumaan upealla modatulla Kleinbussilla Volkswagen westfalia vanagonilla, joka toimii 4 henkeä majoittavana asuntoautona. Pieni Kleinbus on mukava ajaa, helppo parkata Helsingissä ja olen varannut parkkirahaa porukalle, jotta sellaisen seikan ei tarvitse määrittää mihin Kleinbussin parkkeeraa. Kleinbussin voi myös jättää jonnekin, mikäli porukasta sen hylkääminen tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Lisää kuvia liikkuvasta pelilokaatiosta löytyy omistajansa Ömerin intagram-tileiltä:
https://www.instagram.com/westyfi/ ja https://www.instagram.com/omeragraph/

Kleinbussia varatessa huomasin myös, että Suomi on pieni maa, ja verkostoituminen hyödyttää myös larppituottajaa: Ömer sattui olemaan myös veljeni hääkuvaaja ja kälyni hyvä ystävä.

Massi Hannula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s