New Life

New Life on yritys joka kehittää varakkaille sijoittajilleen ratkaisuja ilmastonmuutoksesta aiheutuvan ympäristökatastrofin varalle. Osakkaita varten rakennetaan Arkkeja joissa he voivat olla turvassa yhteiskunnan romahtaessa.

Tällä hetkellä New Lifellä on rakenteilla kolme Arkkia. Yksi Turun saaristossa, yksi Lapissa ja yksi Imatran lähellä. Näistä viimeinen on suunnattu pääasiassa venäläisille sijoittajille. Arkki on hyviin puolustusasemiin rakennettu kylä jossa sijoittajien perheillä on jokaisella oma talo. Lisäksi Arkissa on oma generaattori, parakki työläisiä varten ja tenniskenttä.

Kansainvälisesti vertailtuna New Lifen Arkit ovat vaatimattomampia ja kansanomaisempia kuin superrikkaiden esimerkiksi Yhdysvalloissa teettämät vastaavat. Ajatuksena on että mikäli äärimmäiset sääilmiöt tai hallitsematon pakolaistulva kriisiyttävät normaalin elämän, osakkaat pakenevat arkkiin vuodeksi tai pariksi odottamaan että elämä ympäröivässä maailmassa asettuu aloilleen. Pahimmassa tilanteessa Arkkiin jäädään pysyvästi.

New Lifen sijoittajien merkittävin uhkakuva ei ole sää vaan nälkäisten köyhien laumat. Tämän vuoksi Arkkiin on palkattu siivoojien ja kokkien lisäksi myös merkittävä määrä turvallisuushenkilökuntaa. Ennen maailmanloppua näille ihmisille maksetaan pientä päivystyskorvausta. Merkin saatuaan heidän odotetaan hakeutuvan Arkkiin aloittaakseen siellä uusissa tehtävissä.

New Lifen toimistolla istuu vain kourallinen työntekijöitä. Kaikki mahdolliset toiminnot on ulkoistettu konsulteille ja alihankkijoille, ja varsinaisten työntekijöiden vastuulla on näiden valvominern. New Lifen työsuhde-etuihin kuuluu paikka Arkissa, joskin työntekijänä eikä varsinaisena asukkaana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s