Pelipaikka: Murharadio-asunto

Pelin realismissa Punavuori on Helsingin köyhien asuinaluetta. Tiedän, tiedän, tosi uskottavaa. Mutta tässä me ajattelimme teitä, hyvät pelaajat. Pelipaikkojen välillä liikkuminen suuria välimatkoja saattaa olla nihkeää. Nyt rykelmä pelipaikkojamme keskittyy Ullanlinna-Punavuori akselille ja kävelymatka näiden lokaatioiden välillä kestää vähemmän kuin automatka.

Screen Shot 2018-08-23 at 10.42.26

Kuva: Finn and Solja

Airbnb on tuottajan ystävä kaupunkilarppia tehdessä, erityisesti “suitable for events”-filtteri. Helsingistä ja varsinkin kantakaupungista löytyy upeita paikkoja ja osa jopa larppibudjettiin sopivin hinnoin. Täältä löytyi myös Punavuoressa sijaitseva asunto, jossa pelissä toimiva nettiradio “Murharadio” pitää päämajaansa.

Pelissä Murharadio on tuntemattomien henkilöiden pyörittämä nettilähetys joka käynnistyi pian Westendin murhan jälkeen. Sen sisältö on väkivaltaan ja luokkasotaan kannustavaa ja sitä on kauhisteltu mediassa.

Screen Shot 2018-08-23 at 10.42.17

Kuva: Finn ja Solja

Murharadio-asunnon interiör on retro, ja pienellä sekaisuuden lisäämisellä luomme siitä asunnon, josta käsin köyhempää luokkaa agitoidaan ja jossa hahmojen lisäksi asuu lokaatio-vastaava ja Murharadion teknikko Jonne, yksi pelin avustajista.
Murharadiota lähetetään livenä ja nauhalta koko larpin ajan. Sitä voi kuunnella selaimella tai mixlr-aplikaation kautta iOS ja Android puhelimilla. Pelipaikoilla on kaikissa mahdollisuus kuunnella radiota, jos hahmosi sitä kuuntelisi.

Screen Shot 2018-08-23 at 10.42.34

Kuva: Finn ja Solja

Näissä Airbnb asunnoissa asutetaan ja ruokitaan myös pelin avustajat. Pelaajat, jotka käyvät asunnoissa ovat myös tervetulleita käyttämään keittiöitä, lämmittämään itselleen ruokaa ja nauttimaan kupin kahvia tai teetä.

Massi Hannula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s