Pelipaikka: Finlandia Penthouse

Joillekin tuttu lokaatio on toiminut näyttämönä monille pippaloille, ja larpissa se tarjoaa kulissit Stenbergin perheen edustusasuntona. Tiedäthän, sellaisena asuntona, jossa ei välttämättä asu kukaan, mutta joka on olemassa ihan vain koska on kätevää, että on tällainen edustusasunto.

Kuvassa kuva asunnon laajasta olohuoneesta ja ruokailutilasta.

Kuva: Aallonkoti

Asunto sijaitsee aivan Sanomatalon kupeessa kätevästi pienen matkan päässä ratikkapysäkeiltä. Tien varressa on muutama lyhytaikainen parkkipaikka.

Penthousessa on iso parveke näkymällä Finlandia-talolle, sauna kylpyhuoneineen ja edustusolohuone. Pienessä sivuhuoneessa on tilaa köyhälle keikkatyöntekijälle istahtaa hetkeksi, korkata energiajuoma ja kuunnella vaikka hetki Murharadiota.

Kuvassa asunnon terassi, pöytä ja näkymä Töölönlahdelle.

Kuva: Aallonkoti

Tilaisuuksien välissä ja aikana köyhät hahmot käyvät keikalla Penthousessa. On siivousta, tarjoilua. Voiko tarjoilun loput syödä vai pitääkö ne heittää pois niinkuin ohjeistus käskee? Voiko avatun skumppapullon ottaa mukaan?

Köyhien työnteko pelissä ei tule olemaan raatamista. Esimerkiksi siivoamiseen design-kaavamme on seuraava: lokaatiovastaavat siistivät tilan sellaiseen kuntoon, että yksin siivoava pelaaja saisi sen tiptop-kuntoon 30 minuutissa, 4 pelaajaa 10 minuutissa. Vaikka rikkaat hahmot sikailevatkin ja käyttäytyvät kuin joku siivoaisi heidän jäljiltään, ei ole tarkoitus, että pelaajat (tai lokaatiovastaavat) kuuravat tunteja paskandeeria kylppärin seinästä vaan, että illuusio työnteosta syntyy. Siitä peliohjetta ehkä rikkaiden pelaajillekin: ei paskandeeria oikeesti kylppärin seinään.

Kuvassa olohuonenurkkauksen televisio.

Kuva: Aallonkoti

Samassa rakennuksessa sijaitsee myös toinen pelipaikka, Finlandiapuiston kaksio. Tämä on rikkaan omistama asunto, joka toimii näyttämönä pelinjohdon suunnittelemille kohtauksille ja pelaajavetoisille kohtauksille.

Pistämme pian infoa siitä, miten voitte varata pelipaikkoja omiin kohtauksiinne ennen peliä ja sen aikana.

Penthouse ja kaksio ovat niin lähellä toisiaan, että lokaatioiden välille tehdään kohtausvetoista synergiaa sovittamalla toisiinsa linkittyneitä kohtauksia niihin.

Massi Hannula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s