Pelipaikka: New lifen toimisto

New lifen toimisto sijaitsee muodikkaalla Katajanokalla. Tyylikkään toimiston avokonttorissa surisee kauramaidonvaahdotin ja avoneukkarin pöydälle on aseteltu hipsterherkkuja. Täällä sijoittajakin ottaa kengät pois, ja harjoittelija sekoittaa matchakauralatten alle aikayksikön sillä välin kun vieraileva konsultti ottaa power-napit riippukeinussa.

39665377264_c5baff535a_z

Konserttitunnelmia the Atticillä. Kuva: Tuomas Puikkonen

New Lifen toimisto on oikeasti The Attic, Katajanokalla sijaitseva yksityinen tapahtumatila. Se toimii areenana konserteille, standupille, kirjajulkkareille, buslerkille ja nyt myös Tuhannen viillon kuolema -larpille. Tilaa pyörittävät upeat Anni Tolvanen ja Eleanor Saitta, ja Eleanor pelaakin myös larpissa. Tila on myös yksityinen koti, joten kunnioitamme muutamaa suljettua ja merkittyä ovea, emmekä haahuile toisten yksityisiin tiloihin. Tämän vuoksi kenkäpolitiikka on myös off-game-sääntö.

Täällä sijoittajat käyvät kuuntelemassa ja neuvomassa Arkin rakennushommissa, ja keskiluokkaiset tai köyhät hahmot saattavat käydä toimistossa mm. hanttihommissa ja työhaastatteluissa.

26850143_10156158755126579_6840983193637681760_o

Jouluisia konserttitunnelmia the Atticillä. Kuva: Eleanor Saitta

Yksi pelin kolmesta loppukohtauksesta pelataan myös New lifen toimistolla.
Kaikissa pelin loppukohtauksista on tarjolla shamppanjaa, jota proppaa alkoholiton kuohuva.
Alkoholin kulutuksesta pelin aikana on tullut meille montakin kysymystä ja kantamme on seuraava: emme kiellä yhden oluen nauttimista pelin aikana. Jos esimerkiksi rempparyhmä pelaa kantabaarissaan kohtauksen, sopii olut siihen kuin nenä päähän. Toivomme kuitenkin, ettette pelaa humalassa ja aikuisina ihmisinä kannatte vastuun siitä, ettette humallu.

39665370294_425d12581d_z

Mike Pohjolan kirjajulkkarit pidetiin the Atticillä. Kuva: Tuomas Puikkonen

Peli itsessään loppuu klo 22, ja klo 23 keräännymme tänne the Atticille kuulemaan kiitokset, jälkisanat ja pulisemaan. Siirtymiseen muista lokaatioista on tunti aikaa, joten ehditte käydä kioskilla/kaupassa/hakemassa ruokaa.

Aftereille tuottehan mukaan omat juotavat, ja jotain New Lifen toimistolta ylimääräiseksi jääneitä hipsterherkkuja laitamme kyllä tarjolle – ruuaksi ne eivät tosin riitä. Ilta loppuu klo 01, jolloin poistutaan the Atticiltä. Tästä saa puolestamme jatkaa vaikka baariin istumaan, mutta voin luvata, että itse painun ainakin pehkuihin.

26850773_10156158755266579_6207408831179664303_o

Massi Hannula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s