Pelipaikka: TTH Henkilöstövuokrauksen traileri

TTH henkilöstövuokraus tarjoaa monenlaista keikkaa Helsingin kantakaupungin alueella. Keikkatyöläisille ei ole varsinaisesti keikkojen välissä takahuoneita tai vakinaista paikkaa jossa levähtää lyhyiden vuorojen välissä, mutta firmalla on pieni asuntovaunu, joka välillä parkkeerataan kätevään paikkaan. Tänä viikonloppuna se on parkissa Paja&Bureaun pihalla, onhan siinä se keikkakin illalla.

Screen Shot 2018-09-17 at 14.36.40

Kuva: Villa Oak

Välillä firma ostaa traileriin kaasua, välillä ei. Usein se parkkeerataan kätevästi jonkun keikkapaikan viereen ja sähkö vedetään troikalla sieltä, lämpöpuhaltimeen ja vedenkeittimeen. Pikakahvia, pahvimukeja, halpaa teetä ja työaikataulukalenteri, siinä trailerin tärkeimmät välineet kiteytettynä. Kyllä kelpaa vertailla paskoja kokemuksia kollegoiden kanssa näinkin prameassa miljöössä! Ei tarvitse viettää vuorojen välistä aikaa baarissa, se kun on kallista.

Screen Shot 2018-09-17 at 14.36.54

Kuva: Villa Oak

Kaikki köyhät hahmot ovat tälläkin hetkellä TTH:n palkkalistoilla, joten se on ihan normaali paikka käydä pistäytymässä ja nauttimassa kuppi laihaa teetä.

Screen Shot 2018-09-17 at 14.37.10

Kuva: Villa Oak

Massi Hannula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s