Leskisen asunto

Leskinen on entinen Henkilösövuokrausfirma TTH:n siivooja, joka altistuttuaan kemikaaleille firman keikalla on sairastunut syöpään. Lääkkeisiin ei ole nollasopimuslaisella ollut rahaa. Leskinen on NPC, ja hän asuu asunnossa, jonka vuokrasopimuskin on sanottu irti. Ei mene köyhien kaverilla kovin lujaa, ja kukahan siihen on syypää?

Screen Shot 2018-09-18 at 10.45.18

Kuva: Finn ja Solja

Asunnossa köyhät hahmot käyvät pitämässä Leskiselle seuraa, piristämässä kuolevaa kaveria tai viettämässä kuolinbileitä. Rikkaat hahmot käyvät asunnossa katsomassa remonttikohdetta ja tekemässä televisio-ohjelmaa köyhyydestä (hehän ovat eksperttejä asiassa).

Screen Shot 2018-09-18 at 10.45.52

Kuva: Finn ja Solja

Tässä asunnossa toimii myös sivubusineksenä pelin avustajien tukikohta eli NPC-base, jossa jääkaapissa on ekstraruokaa NPC-pelaajille. Asunnossa saattaa olla ajoittain vähän enemmän trafiikkia kuin odottaisi. Älkää antako sen kuitenkaan häiritä, mikropizzaa keittiössä mutustava sivuhahmo on vain yksi Leskisen monista kavereista.

Screen Shot 2018-09-18 at 10.45.30

Kuva: Finn ja Solja

Massi Hannula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s