Avustajaksi?

Haluatko avustajaksi Tuhannen viillon kuolema – larppiin?

Tuhannen viillon kuolema on turborealistinen kaupunkilarppi, joka perustuu löyhästi Juhana Petterssonin samannimiseen kirjaan. Taiteellisen puolen suunnittelee ja kirjoittaa Juhana Pettersson ja larpin tuottaa Massi Hannula. Peli pelataan Helsingissä lauantaina 22.9.2018 ja etsimme nyt avustajia larpin tärkeisiin tehtäviin.

Minkälaisiin rooleihin etsimme ihmisiä?
– Etsimme avustajia (NPC), jotka pystyvät suorittamaan 22.9 muutaman roolin. Näitä roolisuorituksia pääsee suunnittelemaan kanssamme.
– Etsimme lokaatiovastaavia huolehtimaan sujuvuudesta pelipaikoilla (avaamaan ovet, siistimään tarvittaessa, jne). Pyrimme siihen, että missään lokaatiossa vastaavan ei tarvitse nököttää yksin, vaan vastaavia on aina kaksi. Tässä roolissa myös päivitetään sisältöä pelin in-game sosiaaliseen mediaan.
– Etsimme NPC-koordinaattoria, joka kykenee 22.9 toimimaan larppimme päämajasta käsin (Helsingin kantakaupungissa) ja koordinoimaan avustajien liikkeitä ennen larppia ja larpin aikana.
– Pelaaja-koordinaattori, joka kykenee 22.9 toimimaan larppimme päämajasta käsin (Helsingin kantakaupungissa) ja toimimaan pelaajien yhteyshenkilönä larpin aikana.

Mitä tarjoamme
– Matkakulut (tietyssä rajoissa myös pelin ajalta)
– Tarvittaessa sänkymajoituksen pelin käytössä olevissa asunnoissa Helsingissä
– Lounaan ja illallisen pelipäivänä
– Larpin lopetusbileet juomatarjoiluineen (holillinen+holiton)
– Avustajien työpajapäivän (15.9) tarjoiluineen

Mitä emme voi tarjota
Päivärahaa tai palkkaa. Haluaisimme kyllä.

Avustajien työpajapäivä 15.9
Olemme suunnitelleet avustajille työpajapäivää lauantaille 15.9 Helsingissä. Päivän aikana luodaan ryhmähenkeä, suunnitellaan rooleja, käydään läpi aikatauluja sekä tuotetaan pelissä käytössä olevaan sosiaalimediasovellukseen elämänmakuista sisältöä.
Työpajapäivä ei ole pakollinen sillä emme voi olettaa, että varaatte larpin käyttöön kaksi lauantaita.

Tiedot:
– Pelipäivä 22.9.2018 (koko päivä)
– Pelaajien työpaja 21.9.2018
– Avustajien työpaja 15.9.2018
– Avustajien palaute ja purku tapahtuu larpin jälkeen mahdollisimman monelle sopivana ajankohtana.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täyttämällä tämä lomake.

Kysymykset ja yhteydenotot: tuhatviiltoa@gmail.com

NPC-rooleista
Kaikki avustajahahmot ovat merkityksellisiä ja niistä on pelinjohdon puolesta kirjoitettu aihio ja ideoita kohtausten kuljettamisesta eteenpäin. Avustajahahmoja voisivat esimerkiksi olla lakimies, konsultti, taksikuski, murharadion teknikko ja Helsingin kaupungin varustautumispommisuojan vartija. Suunnittelemme roolit yhdessä avustajien kanssa juuri heille sopiviksi ja niin ettet jää yksin peliä eteenpäin vievän tehtäväsi kanssa.

Pelipaikoista
Pelillä on monta lokaatiota ympäri Helsingin keskustan aluetta. Ne ovat esimerkiksi asuntoja Punavuoressa, asuntoautoksi muutettu VW Kleinbus, taidegalleria Eirassa ja siivousfirman takahuone. Näihin tarvitsemme lokaatiovastaavia larpin ajaksi availemaan ovia, pyöräyttämään tiskikoneen ja mahdollisesti tarjoilemaan skumppaa, olemaan yhteydessä pelinjohtoon ja NPC-koordinaattoriin sekä sen sellaista.

Koska lokaatiossa pelaajien odottelu on auttamattomasti tylsää, haluamme tarjota vastaaville mahdollisuuden tehdä se yhdessä jonkun toisen kanssa (2 vastaavaa per lokaatio) sekä tärkeän tehtävän larpissa käytössä olevan sosiaalimedian eloontuomisessa valmista sisältöä julkaisemisella tai oman sisällön tuottamisella.